Loading... Please wait...Категории

Бюлетин новини


Ароматите,които ще го съблазнят!

Подарък Съвет от нас: www.superpodaraci.mymall.bg Оригинален Подарък - Интересен Подарък

Ароматите, които ще го съблазнят

от Ралица Благоева
 

Смятала си, че не му пука за парфюма ти? Помисли пак. Cosmo разпита стотина готини мъже, за да разбере как  уханието ти може да повлияе на техните сетива - повярвай ни, обезумяващо е!

Добре знаеш какво може да подлуди един мъж до бясна възбуда - ефирно дантелено бельо, някои цинични текстчета, закачливо разтърсване на косата. Но представяла ли си си, че и парфюмът ти също е в състояние да ускори пулса на партньора и за нула време да го настрои на шеметна страстна вълна? Известен факт, че ароматът е мощно средство, за това няма съмнение. Човешкото обоняние може да определи около 10 000 различни мириса. Но възможно ли е той да дойде с теб в леглото само заради уханния букет, с който си се напръскала? Ами всъщност ...да! Направихме изследване с представителна извадка от привлекателни мъже и научихме от тях доста интересни неща. Чети нататък за всички ароматни резултати!

84%
вярват, че парфюмът има силата да възбуди страстта им... или да я убие.
Ароматът възбужда мъжа на най-примитивното му ниво, твърдят учените, които се занимават с уникалния феномен на човешкото обоняние. Приятните ухания всъщност могат да стимулират част от мозъка, която е директно свързана със сексуалното желание. И в резултат на това могат да се зародят похотливи мисли. „Приятелката ми винаги ме възбужда, когато се е напръскала с любимия й парфюм - споделя Иван (24 г.). - Тя си го слага през почивните дни или когато излизаме заедно вечер, така че само най-лекото ароматно загатване ми напомня  за нея с високи токчета, червено червило и най-плътно прилепналите дънки.”

81%
мислят, че дамският парфюм може да увеличи цялостната привлекателност на една жена.
Сигурно видът ти го зашеметява достатъчно, но ухаейки на парфюм, показваш, че си направила нещо по-специално и чувствено за него. Така ароматът може да засили емоциите. И пак той е в състояние дори да промени нашите възприятия за човека насреща още в началото на запознанството. „Когато за първи път срещнах бъдещата си съпруга, не бях много впечатлен от нея, тъй като тя ми изглеждаше мълчалива и резервирана - споделя Румен (27 г.). Но щом усетих полъха на нейния екзотичен Gucci Envy Me, промених мнението си на 180° - изведнъж я видях като секси и интересна мацка. После се оказа, че има и добро сърце – бях влюбен!“ Така че нека да се отпуснем и да флиртуваме с уханията за повече настроение.

36%
казват, че вкусните аромати ги правят луди при първа среща.
Изненада! Вкусните аромати са с най-висок процент на предпочитане от страна на гласувалите мъже. Причината е, че тези ухания се свързват с дълбоки емоционални желания. Сладките и апетитни миризми са приятни за всички. Миришейки на тях, напомняш на мъжете за детските им години, така че те се чувстват достатъчно сигурни да разкрият своето привличане и привързаност. В този смисъл вкусните нотки работят на едно подсъзнателно ниво, което го кара да се отпусне. „Приятелката ми носи парфюм, ухаещ на винилия и бадеми, който винаги ме прави щастлив и... във всеки един момент съм готов да я хрускам“ - споделя Николай (26 г.). И един съвет от нас - напръскай се с нежен аромат, чиято основа е сладка. Тя се съчетава отлично с други съставки, които мъжете харесват. А останалите аромати победители в нашето гласуване са плодовите нотки (предпочитани от 28% от анкетираните) и цветните нюанси (с 18% привърженици).

35%
ще преспят с жена, само защото парфюмът й ги привлича.
От древни времена мъжкият мозък е бил програмиран да преценява потенциалната женска само посредством обонянието. Тялото понастоящем излъчва мирис, който ни подтиква да се сприятеляваме и да преследваме партньорите си. Ето защо не би трябвало да пестиш парфюма си. Нуждаеш се от нежен аромат, който да може да се смеси със собствената ти миризма.
„Когато помирисах парфюма на приятелката си, ухаещ на цитруси, докато гледахме залеза на плажа, се присламчих още по-близо до нея, тъй като това ме караше да се чувствам добре и супер приятно - споделя Миро (24 г.). - Не можах да устоя на копнежа си към нея, така че бързо се озовахме в още по-интимна обстановка.” Понякога малко изпотяване може да помогне да отприщиш страстта му и да го оплетеш в красивите си мрежи. „Веднъж подуших Glow на J.Lo на едно момиче, което беше доста разгорещено от танците и всичко, което поисках, бе да прекарам нощта по-близо до нея” - споделя Емил (19 г.). Насърчавай го и той да се поизпоти. Проучвания показват, че съставките, открити в мъжката пот, стимулират сексуалното желание у жените (нищо чудно, че той изглежда, ех... толкова привлекателен след секс).

42%
казват, че си фантазират за парфюма на жените.
Хвърляйки бикините си в леглото му, със сигурност ще го възбудиш. Но какво ще кажеш да оставиш лека ароматна следа след себе си? И това може да предизвика подлудяващо желание у него. Парфюмът е най-бързият начин да завладееш някого и да промениш мъжкото настроение. Дори когато е заспал, твоят аромат може да го разсъни. „Ходех с едно момиче, което ухаеше на страхотен цветен парфюм - казва Марин (31 г.). - След една среща тя се притискаше силно в мен и за довиждане ароматът й се запечати на вратовръзката ми и остана с дни. Всеки път, когато я помириша, аз мисля за нея и си мечтая да бъдем заедно и да я целувам. Буквално казано, това ухание не може да излезе от главата ми - до такава степен, че дори след като скъсахме, непрекъснато искам да съм с жена, която да мирише също така добре.” Сети се за някой съблазняващ парфюм и пробвай различни комбинации, за да го накараш да мисли за теб и да те желае повече. Например, ако обичайно носиш нещо цитрусово, закачливо напръскай от него и малко върху чаршафите, възглавницата, бельото. Неочаквано пленяващите нотки наистина ще отприщят неговата фантазия.

55%
казват, че приятелките им рядко прекаляват с парфюма, когато го нанасят.
За да си сигурна, че няма да го заболи глава от прекалено насищане на въздуха, нанеси от парфюма си върху пулсните точки (от вътрешната страна на китките, зад ушите, шията, в колянната ямка). Топлината на кожата постепенно ще разнесе аромата, когато се движиш. Имай предвид също, че обонятелните рецептори в мозъка се притъпяват към повечето аромати след около 15-ата минута. Това означава, че невинаги можеш да се довериш на собствените си сетива, за да ти подскажат кога си прекалила с пръскането... но за съжаление това ще е очевидно и неприятно за другите. „Аз съм треньор и често ми се налага да работя с такива жени, които като че ли нарочно се обливат с ужасно натрапчиви ориенталски миризми точно преди тренировка - споделя Иван (32 г.). - Буквално трябва да отварям вратите, за да се проветрява. Сега дори и най-лекият полъх от такъв парфюм ме кара да се изнервям.” За да си сигурна, че няма да прекалиш, пробвай, като пръснеш няколко пъти във въздуха и после мини през ароматният облак – сутрин или вечер, преди да излезеш. Кое е най-доброто място да напръскаш твоя любим? Учудващо, но в случая това са космите на гърдите му, които действат като отличен разпространител на аромати. Уханието ще остане с часове, така че ще искаш да си с него още и още.подаръци, готови решения за подаръци, подарък, подарък за жена, подарък за мъж, За жени, подаръци за парти!, За мъже, Персонализирай подарък!, Бизнес подаръци, Романтични подаръци, Семейни подаръци, Подари ваучер!, Подаръци за Коледа, Свежи цветя, Музика и книги, Парфюми, Бижута, Лични аксесоари, Подаръци за дома, Фирмени подаръци,ВИП подаръци, Уникални подаръци, Сувенири, Подаръци за деца, Подаръци за рожден ден, Бърза доставка, Сладки подаръци, Музикални подаръци, Подаръци за Юбилей!!, ПРОМОЦИЯ - ПОДАРЪЦИ!!, Настолни игри, Сватбени подаръци, Подаръци за ВЕЛИКДЕН, Готови решения, аксесоари за Вино и Пури, Офис подаръци, ВИП Подаръци, Подаръци за Романтика, Подаръци за спортисти, Подаръци на морска тема, Подарете хербаризирани  пеперуди!, Подаръци за блондинки, Оригинални подаръци, Сувенири, Подаръци за шофьори, Кошници с подаръци, Парфюми и подаръци, Подаръци за компютърджии,Ръчна Изработка  подаръци,