Loading... Please wait...Категории

Бюлетин новини


Как мъжете избират

По подаръка ще го познаете

Психолози от дълги години изследват какъв тип подаръци избират хората с различен манталитет, за да зарадват любимите си. Естествено класацията им обхваща онова, което човекът отсреща е харесал за вашия рожден ден, за Коледа или без повод. При това изследването не набляга на финансовата страна, а на това как мъжете избират и съответно как виждат любимата си през призмата на подаръка.


Дали той ще струва левче или баснословна сума, зависи от индивидуалните възможности на всеки. Въображението, приложено при избора на покупката обаче, не може да се оцени с никакви пари.Ако в лъскавата кутия с панделка откриете тостер, не бързайте да се мръщите. Защото срещу себе си имате стабилен, надежден и практичен човек, обясняват психолозите. Такъв господин планира да прекарате заедно много дни. Мечтае за тиха утрин през уикенда с две чаши кафе и препечени филийки, вестник и спокоен разговор. Господинът, избрал такъв подарък, се стреми към стабилни и сигурни отношения. Той вижда във вас жена, даже майка на многобройно семейство. Ако все още не сте сключили брак, имайте едно наум, защото този мъж мисли за женитба.Дълго време феминистките доктрини налагаха мнението, че подаряването на бельо е егоистичен акт от страна на мъжа, тъй като по този начин той правел подарък на самия себе си. Психолози обаче развенчаха мита, че дамите не обичат да им се подарява бельо. Ако любовта е споделена, едва ли жената до вас ще каже "Отново си ми купил нещо, което няма да види никой друг освен теб". В действителност около 70 процента от дамите харесват бельото като подарък, тъй като то им подсказва, че мъжът до тях ги харесва в сексуално отношение. Ярките чорапи и бодита или пък бикините с изрисувани сърца са добър избор за Св. Валентин, затова и фирмите - производителки на бельо, всяка година пускат нови и нови съблазнителни версии за празничната вечер. Съвсем неочаквано стеснителният и плах мъж може да ви изненада с черно дантелено секси бельо за празниците. Това ще означава, че този господин иска да бъде съблазнен, но се стеснява да изрече на глас своите желания. Според психолозите мъжът, който подарява бельо, е страстен в леглото и не гледа на секса като на кратък анонимен акт. Той обича бавното прелъстяване и се радва да свали от вас онова, което току-що ви е подарил. Ако обаче получите подобен подарък от мъж, с когото все още не сте имали интимен контакт, не избързвайте с радостта.


Според психолозите подобен подарък е по-скоро израз на стремеж към повече удоволствие от секса и незачитане на личното пространство на другия. Не очаквайте, че такъв мъж мисли как да свиете семейно гнездо, защото съзнанието му е ангажирано само с добрия секс. И в двата случая обаче той ви намира много привлекателна, а с подаръка иска да ви подскаже, че трябва да сте по-освободена и предизвикателна в леглото. Ако обаче половинката ви изненада със светло бельо от сатен, той е готов да даде всичко от себе си в леглото. Господинът, избрал такъв подарък, е задълбочен, търпелив и тактичен. Има добър вкус и е грижовен, защото сатенът не дразни кожата. Подобен подарък е знак, че отношенията между вас са сериозни и хармонични.


Взискателните и властни мъже като нищо ще ви изненадат за празника с велоергометър. Тези господа няма да купят нещо, за което мечтаете, а само това, което смятат, че трябва да имате. Имайте едно наум, защото такъв мъж никога не се съобразява с желанието на околните. Смята, че не сте достатъчно добра за него и с подаръка предлага път да се усъвършенствате. Ако искате да задържите любимия си, изразете радостта си и почвайте да въртите педалите. Но ако подаръкът ви обижда, просто кажете, че в жилището ви няма място за тренажора, и го забравете, съветват психолозите.


Ако той ви донесе плюшено мече или тигърче, знайте, че до себе си имате сантиментален и романтичен мъж. Такъв господин цени у приятелката си нейната женственост и ласка. Такива мъже умеят да печелят пари, да ремонтират, да решават проблеми и най важното - да прощават женските слабости променливите настроения, нерешителността. Посланието на пухкавите играчки е: "Нека да сме заедно и да се обичаме". Затова не бързайте да казвате : "Ти за дете ли ме смяташ". Това ще го отблъсне завинаги. Грешка ще е и ако оставите играчката в някой ъгъл, защото това ще означава, че отхвърляте нежността му.

Пуловерът пък е в списъка с подаръците на добрия, грижовен, чувствителен и сантиментален мъж, който иска да ви обгърне с любов. С такъв господин трябва да сте внимателна, защото той е ранима и чувствителна душа. Ако ви подари пуловер, значи високо ви цени и за него постепенно се превръщате в спътничка в живота. За това не критикувайте, дори цветът да не ви харесва особено.


По традиция козметиката е най-търсена за празниците. На парфюм обаче се спират три типа мъже, обясняват психолозите. Първите купуват онези аромати, за които вие сте споменавала или нещо подобно, разчитайки на своето лично обоняние. Това е подарък на стабилен и сериозен мъж, внимателен към нуждите на половинката си. Той е в състояние да се съобразява с чуждите интереси и има намерение още дълго да бъде с вас.

Вторият тип мъже, които избират парфюм, са от онези, които се хващат за първото нещо, попаднало им пред очите в магазина или пък препоръчано от продавачката. Те не разчитат на собствения си вкус, затова могат да изберат най-шарената или най-голяма кутия в магазина. Евтиният дезодорант, който може да се използва успешно вместо мухобойка, или купеното в последния момент украшение подсказват, че той просто се опитва да отбие номера, защото този господин нито има време да обикаля, нито му се избира. Мъжете, които подхождат по този начин, се отличават с лекомислие, смятат психолозите. Дори и така да е купен парфюмът, ако е скъп, поне ще знаете, че не е скръндза. Евтиният обаче трябва да ви подскаже да не кроите съвместни планове за бъдещето.

Третият тип мъже избират класически парфюм и казват: "Мама винаги е харесвала този аромат!" Такъв тип мъже мислят за брак, но в съзнанието ви свързват прекалено много с майките си. С такъв човек са възможни проблеми в секса, предупреждават специалистите.

Ексцентрикът може да ви изненада с подарък като бънджи скок, полет с парапланер или някое друго екстремно преживяване. Върши работа само ако и вие споделяте неговите интереси или поне сте намекнали, че подобно нещо ще ви допадне. В противен случай може да гледате на неговия подарък само като на сигурен начин да си скапете празника, а и връзката.

Ако ви подарят традиционното сърце - шоколадово или във вид на балонче, значи мъжът до вас не се отличава с особена оригиналност.

Подаряването на пръстен или бижу на Св. Валентин е особено сериозен акт, защото най-често е прелюдия към предложение за годеж. Този мъж желае да станете негова съпруга и не ви третира само като приятелка или гадже. Ако бижуто е придружено с букет червени рози, считайте че мъжът до вас е определено роамнтичен и държи на вас като на дама - Дамата в неговия живот.
www.zatebb.com